Juridische hulp bij iedere scheiding
Bel vrijblijvend: 076 - 790 13 57
Home > Familierecht
familierecht breda

Familierecht kwestie in Breda

Specialist binnen het familierecht

Het familierecht, ook wel personen- en familierecht genoemd, is de verzamelnaam voor alle zaken die betrekking hebben op individuele personen en de verhoudingen tussen partners, familie en ouders en hun kinderen. Dit zijn vaak ingewikkelde en emotionele kwesties, waarbij de juiste juridische ondersteuning erg belangrijk kan zijn.

De meest bekende kwestie binnen dit rechtsgebied is de echtscheiding, maar u kunt ook met familierecht te maken krijgen zonder dat dit direct het gevolg is van uit elkaar gaan. Denk dan bijvoorbeeld aan de volgende zaken:

  • Gezag en omgang
  • Alimentatiewijzigingen
  • Erkenning
  • Adoptieregelingen
  • Erfrecht zaken
  • Ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing

Ook bij bovenstaande zaken kan een gespecialiseerde advocaat van ons kantoor u in de regio Breda uitstekend van dienst zijn. Zowel als het gaat om advies en als begeleiding bij een zaak.

Advocaat inschakelen?

Voor veel zaken binnen het familierecht is het noodzakelijk om een advocaat in te schakelen, zoals bij een echtscheiding, maar bij vele andere zaken doet u er ook goed aan om de ervaring en kennis van een advocaat in te zetten. Een advocaat heeft een objectieve kijk op uw, vaak emotionele, zaak en kan u goed adviseren, zodat u rationele beslissingen kunt nemen. Als advocaat kunnen wij voor u bemiddelen, onderhandelen, de juiste documenten opstellen en voor u procederen. Samen met u bepalen we de juiste aanpak en zorgen we voor de best mogelijke oplossing! Wilt u een afspraak maken? Bel dan in Breda naar 076 - 790 13 57.

Menu